• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Ava Max – Dancing’s Done (Премиера Хит)

Dancing’s Done‘ е 4-тиот сингл на Ava Max од нејзиниот предстоен студиски албум Diamonds & Dancefloors. Песната се смета за најмрачната од оваа студиско дело.

© Radio Bravo - Kumanovo