• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Видео најава за Рио во Спортските вести

Превземено од Спортските вести на Радио Браво, емитувани 12-ти јули во 12:20; 14:10; 16:40 и 19:10 часот.

Иако заврши европското првенство во фудбал, сè уште не е крај на спортското лето. За помалку од месец почнуваат Летните олимписки игри.Британската BBC, една од телевизиите што ќе го пренесуваат ова спортско случување, објави маестрален трејлер како најава за Олимпијадата, што ќе се случува во периодот 5-21 август во Рио де Женеиро, Бразил. Анимираното видео вклучува атлети, но и диви животни како изведуваат различни олимписки спортови.

© Radio Bravo - Kumanovo