• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Авторката на „Белег“, Силвана Бојковска во Радио Браво


По официјалната промоција на стихозбирката „Белег“ која се одржа во Центарот за култура ”Трајко Прокопиев” на 22 јуни, кумановската поетеса Силвана Бојковска ја промовира својата поезија и на слушателите на Радио Браво. Разговорот со Силвана Бојковска можете да го слушнете со кликање на плеерот подолу…

© Radio Bravo - Kumanovo