• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Маргица Антевска, пејачка


Ден, пред Старата Нова Година, завршуваме со Новогодишните честитки од познати личности. За крај, ја слушаме нашата сограѓанка, пејачката Маргица Антевска.

[audio:http://radiobravo.com.mk/wp-content/uploads/Cestitka-Antevska.mp3|titles=Cestitka Antevska]

© Radio Bravo - Kumanovo