• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Промоција на „Чекаме да помине“ на Марио Арангеловски

По промоцијата на претходните негови песни во Радио Браво ( Марио Арангеловски со промоција на „Само дај ми“ и Промоција на „По тебе луд“ на Марио Арангеловски), Марио Арангеловски на слушателите на Радио Браво ја претставува и песната „Чекаме да помине“.


Се очекува „Чекаме да помине“ да биде летен хит во месеците што следуваат. Инаку Марио е студент по социологија кој успешно се снаоѓа во студиите за кои истакна дека малку стагнирал со испитите заради неговото учество во неколку реалити шоуа, како што се „На иста адреса“, „Малдиви“, а претходно беше учесник и во „Ѕвездите на Пинк“.

 

© Radio Bravo - Kumanovo