• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

02 Jul

Кавервил – music stories

15:00 - 16:00

Во улога на едукатор, информатор и забавувач, препознатливиот глас на Драган Б. Костиќ во етерот освен носталгијата, ги враќа и вистинските музички вредности – на вистинско место, на Радио Браво, секој работен ден во два термина, 8 и 15 часот.

© Radio Bravo - Kumanovo