• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

15 Aug

MAK music – на БРАВО

18:30 - 19:00
Cancelled

Избор од македонската музичка сцена, во соработка со Елида Маркети, на Радио Браво, секој ден: од 06:00 до 07:00 часот, од 10:00 до 10:30 часот, од 14:30 до 15:00 часот, од 18:30 до 19:00 часот и од 23:00 часот до полноќ.
Makedonska Muzika

© Radio Bravo - Kumanovo