• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

25 May

Jukebox – Hits Forever

17:00 - 18:00
Cancelled

Најголемите хитови од 60-тите во понеделник, 70-тите во вторник , 80-тите во среда, 90-тите во четврток и првите години од 21-от век, во петок, во Jukebox – Hits Forever, секој работен ден во два термина, 11 и 17 часот.
JUKEBOX-NEW

© Radio Bravo - Kumanovo