• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

25 May

zipCAST

12:05 - 13:00
Cancelled

Секој работен ден, во два термина, од 13 и 22 часот, слушајте zipCAST, бидејќи zipCAST се обидува да ги пронајде утрешните најголеми хитови. zipCAST – за сите вљубеници на модерната танцова музика.

© Radio Bravo - Kumanovo