• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Mylène Farmer – Rolling Stone (Браво Хит)

Како Браво Хит No.1 песна, во следните седум дена ќе ја слушнете песната на француската пејачка Mylène Farmer, “Rolling Stone“, која го зазема местото број 1 на French Singles Chart. На 56-годишна возраст, таа сеуште ја продолжува својата поп-електро метаморфоза. Воедно “Rolling Stone”, продуцирана од францускиот Dj Feder, е и првата песна од нејиниот претстоен 11-ти албум под името “Désobéissance”, за кој најави дека ќе излезе во есента 2018-та година.


© Radio Bravo - Kumanovo