• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Avril Lavigne – We Are Warriors (Премиера Хит)

We Are Warriors” е песна на канадската пејачка Avril Lavigne објавена на 24 април преку BMG Rights Management со можност за digital download . Оваа песна е всушност повторно снимена верзија на песната под оргинално име “Warrior” од нејзиниот шести студиски албум Head Above Water од 2019 година. Lavigne го објави овој сингл како хуманитарен за Project HOPE и целиот приход е наменет за борба против COVID-19.


© Radio Bravo - Kumanovo