• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Jessie Ware – Soul Control (Премиера Хит)

Англиската пејачка Jessie Ware на 26 јуни 2020 година го објави својот 4-ти по ред студиски албум под име What’s Your Pleasure?. Нумерата што е наш денешен Премиера Хит, Soul Control е официјален сингл од овој албум и излезе заедно со оваа студиско дело.


© Radio Bravo - Kumanovo