• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Kelly Clarkson – I Dare You (Премиера Хит)

Kelly Clarkson објави нова песна под име “I Dare You” за која сними дури 6 јазични верзии на англиски, арапски, француски, еврејски, шпански и германски јазик. Секоја од неанглиските верзии ги сними во дует со интернационални ѕвезди кои го знаат и пеат на тој јазик, па така Clarkson пееше со Faouzia во арапската, со  Zaz во француската, со Maya Buskila во еврејската, со Blas Cantó во шпанската и со Glasperlenspiel во германската верзија.


© Radio Bravo - Kumanovo