• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

The Killers – Fire In Bone (Премиера Хит)

Американските рокери The Killers го објавија вториот сингл под името Fire In Bone од нивниот 6-ти по ред студиски албум Imploding the Mirage кој веќе требаше да биде издаден, но поради корона вирусот неговото излегување се одложи за 29 мај 2020 година. Албумот треба да има 10 композиции и ке излезе преку издавачката куќа Island Records.


© Radio Bravo - Kumanovo