• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

5 Seconds of Summer – Kill My Time (Премиера Хит)

Kill My Time е првата бонус песна од албумот Calm, наслов што претставува кратенка од иницијалите на имињата на членовите на австралискиот бенд 5 Seconds of Summer, Calum, Ashton, Luke и Michael. Албумот е нивно 4-то студиско дело кое излезе на 27 март оваа година и сеуште е актуелно со постојаното издавање на синглови и најавените неколку бонус песни.

© Radio Bravo - Kumanovo