• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

5 Seconds Of Summer – No Shame (Премиера Хит)

No Shame е најновата песна на австралиската поп рок група 5 Seconds Of Summer. Со оваа нумера и сингл тие го најавија својот 4-ти по ред студиски албум што ке биде наречен Calm и треба да излезе на пазарот на 27 март 2020 година.


© Radio Bravo - Kumanovo