• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

ABBA – Don’t Shut Me Down (Браво Хит)

Don’t Shut Me Down” е Б страната или втората песна на најновиот сингл на ABBA и по “I Still Have Faith in You” е нивната втора најнова песна по 40 години пауза. Синглот со нумерите излезе на 2 септември, а и двете песни ќе бидат дел од нивниот 9-ти по ред студиски албум Voyage што ќе се појави на пазарот на 5 ноември 2021 година.

© Radio Bravo - Kumanovo