• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

ABBA – I Still Have Faith in You (Премиера Хит)

I Still Have Faith in You” е најновата песна на легендарната шведска четворка ABBA. Синглот со нумерата излезе на 2 септември и е првиот материјал на групата по 40 години, а ќе биде дел од нивниот 9-ти по ред студиски албум под име Voyage што ќе се појави на пазарот на 5 ноември 2021 година.

© Radio Bravo - Kumanovo