• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Adele – Easy On Me (Браво Хит)

Easy on Me” е песна на англиската пејачка и авторка Adele снимена и издадена како водечки сингл од нејзиниот претстоен студиски албум 30. Песната официјално излезе на пазарот на 15 октомври 2021 преку издавачката куќа Columbia Records, а премиерата на албумот е закажана за 19 ноември.

© Radio Bravo - Kumanovo