• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Adele – Oh My God (Премиера Хит)

Oh My God” е најновата песна на амглиската пејачка и авторка Adele од нејзиниот 4-ти по ред студиски албум 30. Песната е напишана од Adele и од Greg Kurstin при што тој се води и како продуцент на нумерата.

© Radio Bravo - Kumanovo