• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

AFI – Twisted Tongues (Премиера Хит)

Американската rock група од Калифорнија AFI го издаде својот најнов сингл под име Twisted Tongues, како најава за својот 11-ти студиски албум во кариерата. Албумот треба да излезе во текот на оваа година и сеуште нема име.

© Radio Bravo - Kumanovo