• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Alan Walker Feat. Ina Wroldsen – Barcelona (Премиера Хит)

Barcelona” е композиција на норвешкиот DJ и продуцент Alan Walker испеана од страна на неговата сонародничка Ina Wroldsen. Таа е позната како дел од electropop дуото Ask Embla и по хитовите “How Deep Is Your Love” со Calvin Harris и “Rockabye” со Clean Bandits. Во минатите години таа има веќе соработувано со Walker во нумерите “Blue” и “Stronger Alan Walker Remix”.

© Radio Bravo - Kumanovo