• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Alana Springsteen Feat. Mitchell Tenpenny – Goodbye Looks Good On You (Премиера Хит)

Goodbye Looks Good On You” е нумера на country пејачката и текстописец Alana Springsteen. Композицијата ја снимила во соработка со нејзиниот малку поискусен колега Mitchell Tenpenny.

© Radio Bravo - Kumanovo