• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Alanis Morissette – Ablaze (Премиера Хит)

Alanis Morissette како најава за својот најнов албум ја објави нумерата “Ablaze” и премиерно ја одпеа заедно со својата 4 годишна керка Onyx во телевизиското шоу The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Песната е дел од нејзиниот прв издаден албум по долги 8 години под име Such Pretty Forks in the Road.

© Radio Bravo - Kumanovo