• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Албум на неделата

Dave Gahan може да излезе од Depeche Mode, но Depeche Mode никако не може да излезе од него. Четвртиот албум на електронското дуо Soulsavers ‘Light The Dead See‘ од 2012 година воедно беше и прв албум….

Листа на песни, прв дел:

1. All of This and Nothing
2. Tempted
3. ShineDepeche Mode се насетува веќе во воведната Shine која одекнува како наследничка на ‘Personal Jesus‘, а тоа е таа вистинска гитарска блуз дисторзија. Да се разбереме, во прашање е…

Листа на песни, втор дел:

4. You Owe Me
5. Don’t Cry
6. Lately© Radio Bravo - Kumanovo