• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Alec Benjamin – Jesus in LA (Премиера Хит)

Alec Benjamin е американски пејач и текстописец од Феникс, Аризона, досега најпознат по песната “Let me Down Slowly”. Наш денешен Премиера Хит е неговиот најнов сингл, песната “Jesus in LA” во која Alec многу јасно ја опишува класичната холивудска приказна за млад  човек со широко отворени очи кој се преселува во градот на ангелите со надеж за слава и среќа, но завршува многу осамен, во премногу скап и површен живот.


© Radio Bravo - Kumanovo