• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Aleksandra Janeva – Kometa (Премиера Хит)

Премиера хит за овој вторник на Радио Браво е најноата нумера на Александра Јанева под име „Комета“. Mузиката, аранжманот, миксот и мастерингот се на Иван Иванов – Ивајо, а стиховите ги напишала самата пејачка. Песната е проследена со видеоспот, кој го изработил Пеце Здравковски, а зад камерата бил Ѓорѓи Вацев и сето тоа го потпишува „Пинестел продукција“.


© Radio Bravo - Kumanovo