• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Alessia Cara – October (Премиера Хит)

Alessia Cara објави нов сингл со име “October”, тоа е нејзината најнова песна која ке се најде на претстојниот албум “The summer”.  “October” е меланхолична композиција продуцирана од Jon Levine и Midi Jones, напишана од Levine и самата Cara, чија порака е дека секогаш специјалното доаѓа на крај.


© Radio Bravo - Kumanovo