• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Alice Cooper – Don’t Give Up (Премиера Хит)

Alice Cooper роден како Vincent Damon Furnier во далечната 1948 година е американски пејач, текстописец и актер со кариера од над 50 години повторно е активен и во времето на светската пандемија работи на својот најнов албум и на своите фанови им подари една песна под име ‘Don’t Give Up’. Оваа нумера ке биде издадена на 7 инчен винилен сингл на 14 август 2020 година, а дотогаш слушајте ја како наш денешен Премиера Хит.


© Radio Bravo - Kumanovo