• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Alicia Keys – Best Of Me (Премиера Хит)

Alicia Augello Cook или Alicia Keys како најава за својот најнов албум KEYS ја објави нумерата “Best Of Me“. Албумот е нејзиното 8-мо студиско дело во кариерата и треба да излезе на 10 декември 2021 година.

© Radio Bravo - Kumanovo