• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Ally Brooke – No Good (Премира Хит)

Понекогаш нешто се чувствува толку лошо што е добро. Тоа во принцип сака да ни го каже поранешната членка на Fifth Harmony, Ally Brooke во нејзината најнова диско нумера  “No Good”. Композицијата е напишана од страна на голем тим во состав: JHart (Justin Bieber), Alex Soifer, Danny Majic (G-Eazy), Sermstyle (Demi Lovato) и Madison Love (Kim Petras) и во неа е искористен семпл од house класикот од 1987 година  “You’re No Good For Me” на Kelly Charles.


© Radio Bravo - Kumanovo