• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Alok & VIZE Feat. Alida – Love Again (Премиера Хит)

Бразилскиот музичар Alok во соработка со неговиот германски колега VIZE преку нивната етикета CONTROVERSIA ја снимија и издадоа песната “Love Again” во која пее електронската пејачка и музичарка Alida.

© Radio Bravo - Kumanovo