• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Aluna – Envious (Премиера Хит)

Aluna – Envious

Aluna или AlunaGeorge го објави својот 4-ти по ред сингл под име “Envious”, песна што ке биде дел од нејзиниот деби соло албум кој ке се вика Renaissance и треба да излезе дененес на 28 август. Песната е придружена и од интересен видео спот кој го режираше Hamadou Frederic Balde.

© Radio Bravo - Kumanovo