• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Ariana Grande Feat. Justin Bieber – Stuck With U (Браво Хит)

Во ерата на карантин и самоизолации пристигна и една голема љубовна тема одпеана во дует помеѓу две големи ѕњезди, Ariana Grande и Justin Bieber. Овие два пејача го остварија својот прв дует со наслов “Stuck With U”, а песната ја прати и видео спот во кој Bieber е со својата сопруга Hailey Baldwin  и Grande со својот дечко Dalton Gomez заедно со најблиските кои ги придружуваат во нивниот карантин.


 

© Radio Bravo - Kumanovo