• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Ariana Grande Feat. Miley Cyrus & Lana Del Rey – Dont Call Me Angel (Charlies Angels) (Браво Хит)

Ariana Grande, Miley Cyrus и Lana Del Rey за потребите на најновото издание или верзија на култниот акционен филм Charlies Angels ја снимија песната Dont Call Me Angel. Видео спотот веднаш по објавувањето ги сруши сите можни рекорди по гледаност, а веројатно тоа ке го направи и филмот по премиерата закажана за 15 ноември оваа година.


© Radio Bravo - Kumanovo