• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Ariana Grande – Test Drive (Премиера Хит)

Ariana Grande го издаде својот најнов сингл “Test Drive“, песна што е дел од Deluxe edition или дополнителните 5 песни од нејзиниот 6-ти по ред студиски албум Positions што излезе на пазарот преку издавачката куќа Republic Records на 30-ти октомври минатата година.

© Radio Bravo - Kumanovo