• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Ashnikko – Panic Attacks In Paradise (Премиера Хит)

Ashton Nicole Casey е американската пејачка и рапер попозната како Ashnikko која ја започна својата музичка кариера во 2016-тата, а светската популарност благодарејки на TikTok во 2019-тата. Моментално е актуелна со нејзиниот најнов сингл под име “Panic Attacks In Paradise”, наш дешен Премиера Хит.

© Radio Bravo - Kumanovo