• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Ashton Irwin – Straight To Your Heart (Премиера Хит)

Straight To Your Heart” е нумера на Ashton Irwin, австралискиот музичар најдобро познат како тапанарот на pop rock групата 5 Seconds of Summer. Нумерата е прв сингл со кој се најавува неговиот втор по ред соло албум Blood on the Drums, ко пак треба да зилезе на 17 јули 2024 година.

© Radio Bravo - Kumanovo