• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Ava Max – Freaking Me Out (Премиера Хит)

Денешен Премиера Хит е најновиот сингл на американската албанка Amanda Ava Koci на сцената позната како Ava Max под име “Freaking Me Out”. Тоа е песна која е издадена заедно со “Blood, Sweat & Tears” и се обидува да ја достигне славата и популарноста на нејзиниот досега најуспешен сингл “Sweet But Psycho”.


© Radio Bravo - Kumanovo