• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Ava Max – My Head & My Heart (Браво Хит)

My Head & My Heart” е песна на американската пејачка Ava Max, најпрвин објавена на 19 ноември 2020 година преку Atlantic Records на нејзиниот дебитански албум Heaven & Hell. Оваа песна е и понатаму актуелна и популарна пред се поради новите верзии Jonas Blue Remix, Kastra Remix и акустичната верзија, како и поради видео спотот снимен за време на настапот во Jimmy Kimmel Live! на 25 февруари 2021 година.

© Radio Bravo - Kumanovo