• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Ava Max – My Head & My Heart (Премиера Хит)

Ava Max го објави својот најнов сингл под име “My Head & My Heart” и ако песната ви звучи познато тоа е поради тоа што е користен како основа Eurodance хитот “Around the World (La La La La La)” на ATC од 1999 година. Инаку оваа нумера се наоѓа како бонус песна на најновиот деби албум на Ava кој излезе во септември и се вика Heaven and Hell.

© Radio Bravo - Kumanovo