• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Ava Max – OMG What’s Happening (Премиера Хит)

“OMG What’s Happening” е песна на американската пејачка Ava Max, објавена преку издавачката куќа Atlantic Records како седми сингл од нејзиниот предстоен дебитантски албум Heaven & Hell, кој пак треба да се појави на пазарот на 18 септември 2020 година.

© Radio Bravo - Kumanovo