• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Ava Max – On Somebody (Премиера Хит)

Amanda Ava Koci или Ava Max е американска пејачка и автор со албански корени бидејки мајка и  и татко и се од Тирана и Саранда. Ava ја започна оваа година со објавување на нејзиниот најнов сингл под име “On Somebody”,  лична песна за заминувањето на нејзиното бившо момче во прегратките на некоја друга девојка.


© Radio Bravo - Kumanovo