• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Avril Lavigne – Bite Me (Премиера Хит)

Bite Me” е песна на канадската пејачка is a song by Canadian singer Avril Lavigne објавена преку Elektra Records и дел од нејзиниот деби албум за етикетата на Travis Barke DTA Records. Нумерата ќе биде водечки сингл од претстојниот седми студиски албум на пејачката кој добрва треба да излезе на пазарот.

© Radio Bravo - Kumanovo