• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Awolnation – California Halo Blue (Премиера Хит)

Awolnation е американска рок група формирана и предводена од Aaron Bruno, кој претходно работеше во  Under the Influence of Giants, Home Town Hero, и Insurgence. Од 2011 година до денес имаат издадено 3 студиски албума, а како најава за 4-тиот албум го издадоа синглот и видео клипот со нумерата California Halo Blue, наш денешен Премиера Хит.


© Radio Bravo - Kumanovo