• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Awolnation Feat. Alice Merton – The Best (Премиера Хит)

AWONALTION ја реобјавиja својата прекрасна електро поп композиција The Best”,  овој пат со помош на пејачката на “No Roots” Alice Merton. Песната е снимена во период на самоизолација на членовите на групата и пејачката во нивните матични локации,  Берлин и Калифорнија


© Radio Bravo - Kumanovo