• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Beabadoobee – Care (Премиера Хит)

Филипинката Beatrice Kristi Laus позната и како Bea Kristi со уметничко име Beabadoobee живее во Лондон и оваа година е номинирана од страна на Brit Awards за Rising Star Award. Таа започна да го претставува својот дебитантски албум кој ке се вика   ‘Fake It Flowers’ и треба да излезе до крајот на оваа година со објавување на првиот официјален сингл од него, нумерата Care.


© Radio Bravo - Kumanovo