• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Tiestо Feat. Becky Hill – Nothing Really Matters (Премера Хит)

Легендарниот продуцент и DJ Tiësto ја објави неговата најнова нумера под име  “Nothing Really Matters” под продуцентската етикета на Universal Music. Во оваа композиција тој се здружи со британската пејачка и текстописец Becky Hill чиј прекрасен глас и даде сосема нова димензија на песната, а тука е и реоформеното продуцентско дуо Gorgon City.


© Radio Bravo - Kumanovo