• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Beyonce – Dind Your Way Back (MELO-X Remix) (Премиера Хит)

Beyoncé Giselle Knowles-Carter или само Beyonce во подолгата пауза помеѓу издавање на албуми го објави ремиксот на својата песна Dind Your Way Back со додавката (MELO-X Remix) и токму оваа е нашиот Премиера Хит за овој августовски викенд.

© Radio Bravo - Kumanovo