• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Billie Eilish – Everything I Wanted (Премиера Хит)

Everything I Wanted е најновата песна на младата американска пејачја Billie Eilish. Композицијата е напишана и испеана од самата Billie, а продуцент е нејзиниот брат Finneas Baird O’Connell попознат како Finneas. Everything I Wanted с епојави на пазарот како официјален сингл на 13 ноември 2019 година за дигитален dowload и преку издавачките куќи Darkroom и  Interscope.


© Radio Bravo - Kumanovo